Inkább kisebb csomagot kérjél! A kevesebb néha több. Az ipari élelmiszerekhez képest ezeknek a sajtoknak eleve magasabb a tápértékük, kevesebb is elég belőlük. És ha nem jutott minden napra, bármikor bővítheted a csomagod. Nagyon nem venném a szívemre, ha megcsömörölnél a sajtjainktól, vagy ki kellene dobnod őket. Nagy szeretettel készítjük ezeket a sajtokat, rengeteg munkával, odafigyeléssel. A tehenész barátunk, aki az állatainkkal foglalkozik, minden hétköznap, hétvégén, ünnepnap fél 4-4 körül kel, hogy reggelre a műhelyben legyen a friss tej, és mi is hozzátesszük a magunkét a hét minden napján, hogy jóízű, egészséges sajtok kerüljenek az asztalodra.

Mind a két lehetőség működik, sőt a kettőnek az ötvözete is. Szeretném, ha sokáig kapcsolatban lennénk, ezért nem adnék olyan sajtot, amit nem szeretsz. Ki is választhatod a kínálatból a kedvenceidet, de rám is bízhatod a döntést. Az is lehet, hogy meghatározod például, hogy a fele legyen paranyica, a többi pedig meglepetés.

Jelenleg Debrecenben és Budapesten tudom átadni a megrendelt sajtokat.

Az előfizetői díjat személyesen készpénzben és kártyával nyugta, vagy számla ellenében nálam lehet fizetni. Van lehetőség átutalásra is szintén számla ellenében. A próbaidőszak után elektronikus fizetési rendszerre állunk át a személyes fizetési lehetőség mellett.

A sajtokat Debrecenben és Budapesten lehet átvenni. Debrecenben a sajtműhelyben (4024 Debrecen, Szent Anna u 37, a Tímárházzal szemben), illetve Budapesten a Csengery u 62/b fsz 1-ben egész héten. Szombaton a bikás-parki piacon, reggel 6 és délután 14 óra között. Vasárnap a Budai Zsibin szintén  reggel 6 és délután 14 óra között. Házhozszállítás Debrecenben 500 Ft/ alkalom (csak hétköznap), Budapesten 1000 Ft/alkalom (csak hétvégén)

Természetesen igen. Tudjuk csúsztatni az előfizetést.